معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

ثبت نام در سامانه سجاد

ثبت نام در سامانه سجاد قابل توجه دانشجویان محترم مهلت زمانی تعریف شده در سامانه سجادجهت تعیین تکلیف بازگشت به تحصیل دانشجو حداکثر تا یک ماه بعد از آغاز سال تحصیلی امکان پذیر خواهد بود و پس از آن ازاختیارات این شورا خارج است.
1400/01/24

تعطیلی دانشگاه

تعطیلی دانشگاه با توجه به ابلاغ ستاد ملی کرونا مبنی بر تعطیلی مراکزآموزشی در شهرهای قرمز و نارنجی حضور دانشجویان در دانشگاه علوم و فنون مازندران از شنبه مورخ 1400/1/21 به مدت دو هفته ممنوع می باشد. لذا دانشجویان به منظور حفظ سلامتی خود و خانواده از حضوردر دانشگاه خودداری نموده و امور ضروری را از طریق تلفن‌های دانشگاه و یا فضای مجازی 09941636716 پیگیری نمایند.
1400/01/21

بیست و ششمین المپیاد علمی- دانشجوئی کشور

بیست و ششمین المپیاد علمی- دانشجوئی کشور قابل توجه همکاران و دانشجویان عزیزجهت ثبت نام در بیست و ششمین المپیاد علمی-دانشجوئی کشور می‌توانند به آدرس reg.umz.ac.ir مراجعه نمایند.
1400/01/16

پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت سال جدید

پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت  سال جدید به نام هستی بخش جانها ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام خجسته سال جدید، از خداوند متعال برای همه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم و فنون مازندران، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزّت و کامیابی را آرزومندم. امیدوارم سال 1400، سالی پر از نشاط و آرامش برای همه‌ی آحاد ملت ایران و سرافرازی جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های اقتصادی و بین المللی باشد.ریاست دانشگاه دکتر ایرج مهدوی Normal 0 false ...
1400/01/15