معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

ملاقات مدیران پژوهش شرکت گاز مازندران با ریاست دانشگاه

ملاقات مدیران پژوهش شرکت گاز مازندران با ریاست دانشگاه ملاقات مدیران پژوهش شرکت گاز مازندران با ریاست دانشگاهدر این جلسه اقای مهندس جعفرزاده مدیر پژوهش شرکت گاز مازندران و به همراه مهندس اسکندرپور از مدیران حوزه پژوهش، اولویت‌های پژوهشی شرکت گاز در سال ۱۳۹۹ تشریح و پس از تبادل نظر ، برنامه اولیه مشترک پژوهشی دانشگاه با شرکت گاز ترسیم شده است.
1399/07/08

ملاقات با جناب مهندس جهانگیری معاون اول رئیس جمهور

ملاقات  با جناب مهندس جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ملاقات اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌های غیر انتفاعی کشور با جناب آقای مهندس جهانگیری معاون اول رئیس جمهور.جناب آقای مهندس یوسف عسکری نژاد، عضو محترم هیات موسس دانشگاه بعنوان بازرس اتحادیه نیز در این جلسه حضور داشتند.
1399/05/12

اطلاعیه مربوط به استفاده از کلاسهای آن لاین تابستانه

اطلاعیه مربوط به استفاده از کلاسهای آن لاین تابستانه قابل توجه کلیه اساتید و دانشجویان محترمبرای دریافت اطلاعات مربوط به نصب نرم افزار، راهنما و لینک کلاس اساتید به آدرس https://amoozesh.ustmb.ac.ir بخش آموزش مجازی مراجعه نمائید.
1399/05/01

ملاقات صمیمی هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی و کارکنان

ملاقات صمیمی هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی و کارکنان این ملاقات روز سه شنبه عصر مورخ ۱۰ تیر با تشریح بودجه سال ۹۹ دانشگاه انجام شد و مصوبات هیات موسس و هیات امنا در حمایت و پشتیبانی از پرسنل دانشگاه و ضرورت توجه به صرفه جویی و اقدامات اساسی در حفظ کیفیت آموزشی و پذیرش دانشجو و نیز توجه به سایر درآمدها و برنامه های پژوهشی و فناوری، توسط رئیس دانشگاه، خزانه دار و معاونت پشتیانی تشریح شده است!در پایان نظرات چند نفر از اعضای هیات علمی و کارکنان مطرح ...
1399/04/11

جلسه هیات امنا دانشگاه

جلسه هیات امنا دانشگاه جلسه هیات امنا دانشگاه در روز جمعه مورخ ۲۳ خرداد و با دستورات مختلف آموزشی و مالی تشکیل گردید.ضمنا در جلسه مشترک هیات موسس و هیات امنا ، موضوعات آموزشی و مالی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.حضرت آیت الله سلیمانی ریاست محترم هیات امنا و هیات موسس برای آینده دانشگاه، ابراز امیدواری نمودند و توجه به امور کیفی آموزش و پژوهش و نیز جنبه های رفاهی و حفظ شان و جایگاه اساتید و کارکنان را تاکید داشتند.
1399/03/24