معاونت آموزشی و پژوهشی - اخبار معاونت آموزشی و پژوهشی

دریافت مجوز دو رشته جدید

دریافت مجوز دو رشته جدید قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه علوم و فنون مازندران اعلام می‌نماید که موفق به دریافت مجوز دو رشته مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی و رباتیکز و مهندسی صنایع –سیستم‌های سلامت در مقطع کارشناسی ارشد نموده است.
1401/01/31

اطلاعیه شماره 1 درخواست مجوز سنوات دانشجویان برای نیمسال دوّم 1400

اطلاعیه  شماره   1  درخواست  مجوز سنوات دانشجویان برای نیمسال دوّم  1400 بدینوسیله به اطلاع می‌رساند ثبت نام نیمسال دوّم 1401-1400 در هفته دوّم بهمن ماه انجام می‌شود، لذا دانشجویانی که طول دوره تحصیلی آنها به اتمام رسیده است نیاز به اخذ مجوز ، حداکثر تا روز چهارشنبه مورخ 1400/11/06مطابق شرایط زیر دارند: * درخواست مجوز از شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الف – دانشجویان کارشناسی پیوسته ( طول مجاز تحصیل 8 نیمسال ) - مجوز سنوات نیمسالهای 9 و 10 از شورای آموزشی دا ...
1400/11/03

نظامنامه اخلاق آموزشی

نظامنامه اخلاق آموزشی قابل توجه کلیه دانشجویان و اساتید محترم مطالعه این دستورالعمل ضروری است.لذا متن کامل این دستورالعمل رو می‌توانید از لینک زیر دریافت نمائید.
1400/02/01