رویداد

جلسه هیات امنا دانشگاه

جلسه هیات امنا دانشگاه جلسه هیات امنا دانشگاه در روز جمعه مورخ ۶ تیر با دستورات بودجه سال ۹۹ تشکیل گردید.حضرت آیت الله سلیمانی ریاست محترم هیات امنا با بیان ظرافت بودجه در سال ۹۹ بر اقدامات صرفه جویی در بخش‌های هزینه ای و با حفظ کیفیت آموزشی تاکید داشته اند. سپس ریاست دانشگاه گزارش روند آموزشی نیمسال دوم تحصیلی و شروع امتحانات رسمی را اشاره داشتند و بر ضرورت اصلاح ساختار چارت سازمانی دانشگاه و اقدامات اساسی در حوزه‌ ...
8:6:53 1399/04/07

کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم‌های فتوولتاییک

کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم‌های فتوولتاییک اولین دوره دو روزه کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم‌های فتوولتاییک بهمراه ارزیابی اقتصادی توسط شرکت مهندسی درخشان طرح، مورخ 28 و 29 بهمن ماه سال 1398 در دانشگاه علوم و فنون مازندران برگزار گردید.حامیان این دوره:وزارت نیرو ، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا)وزارت علوم، تحقیقات و فناوریپارک علم و فناوری استان سمنان و مازندرانانجمن انرژی‌های تجدیدپذیر ایران
9:3:38 1398/11/30

نشست هم اندیشی روسای دانشگاههای استان

نشست هم اندیشی روسای دانشگاههای استان حضور ریاست دانشگاه در نشست هم اندیشی با حضور نماینده محترم مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه محترم بابل و روسای دانشگاههای استان به مناسبت گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه.
10:19:13 1398/10/01