رویداد

ملاقات با جناب مهندس جهانگیری معاون اول رئیس جمهور

ملاقات  با جناب مهندس جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ملاقات اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌های غیر انتفاعی کشور با جناب آقای مهندس جهانگیری معاون اول رئیس جمهور.جناب آقای مهندس یوسف عسکری نژاد، عضو محترم هیات موسس دانشگاه بعنوان بازرس اتحادیه نیز در این جلسه حضور داشتند.
11:16:13 1399/05/12

جلسه هیات امنا دانشگاه

جلسه هیات امنا دانشگاه جلسه هیات امنا دانشگاه در روز جمعه مورخ ۶ تیر با دستورات بودجه سال ۹۹ تشکیل گردید.حضرت آیت الله سلیمانی ریاست محترم هیات امنا با بیان ظرافت بودجه در سال ۹۹ بر اقدامات صرفه جویی در بخش‌های هزینه ای و با حفظ کیفیت آموزشی تاکید داشته اند. سپس ریاست دانشگاه گزارش روند آموزشی نیمسال دوم تحصیلی و شروع امتحانات رسمی را اشاره داشتند و بر ضرورت اصلاح ساختار چارت سازمانی دانشگاه و اقدامات اساسی در حوزه‌ ...
8:6:53 1399/04/07

کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم‌های فتوولتاییک

کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم‌های فتوولتاییک اولین دوره دو روزه کارگاه آموزشی اصول و مبانی طراحی سیستم‌های فتوولتاییک بهمراه ارزیابی اقتصادی توسط شرکت مهندسی درخشان طرح، مورخ 28 و 29 بهمن ماه سال 1398 در دانشگاه علوم و فنون مازندران برگزار گردید.حامیان این دوره:وزارت نیرو ، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا)وزارت علوم، تحقیقات و فناوریپارک علم و فناوری استان سمنان و مازندرانانجمن انرژی‌های تجدیدپذیر ایران
9:3:38 1398/11/30

نشست هم اندیشی روسای دانشگاههای استان

نشست هم اندیشی روسای دانشگاههای استان حضور ریاست دانشگاه در نشست هم اندیشی با حضور نماینده محترم مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه محترم بابل و روسای دانشگاههای استان به مناسبت گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه.
10:19:13 1398/10/01