اطلاعیه شماره 4 آموزش مجازی

با سلام حضور اساتيد محترم پیرو اطلاعيه هاي قبلي لينك زير براي استفاده اساتيد و دانشجويان جهت بارگذاری و دريافت فايلهاي درسي از امروز قابل دسترس مي باشد. اساتید محترم از کد استادي خود براي نام كاربري سايت و از كد ملي بعنوان رمز ورود سايت استفاده نمايند. لطفا مطابق راهنما فايلها را حداكثر تا تاريخ ٩٩/١/١٠ در سامانه به آدرس http://Course.ustmb.ac.ir بار گذاري فرمایید.
22:45:35 1399/01/05

اطلاعیه شماره 3 آموزش مجازی

قابل توجه کلیه اساتيد محترم دانشگاه،با سلام و احترام پیرو اطلاعیه شماره ۲، بدينوسيله به اطلاع میرساند جهت برگزاری کلاسهای آموزش مجازی، لطفا حداكثر تا ۸ فروردین ۹۹ نسبت به نصب و فراگیری نرم افزار Webex meet اقدام نمايند. بدين منظور نرم افزار مورد نياز ، راهنماي نصب و كار با نرم افزار در پيوست آمده است. لذا ضروري است اساتيد محترم در ساعت مربوط به كلاسهاي خود از ۱۶ فروردین در سیستم انلاين شده و ا ...
22:59:8 1398/12/26

اطلاعیه شماره 2 آموزش مجازی

اطلاعیه شماره 2 آموزش مجازی استاد گرامی، با توجه به عدم امکان برگزاری کلاسها بدلیل مقابله با شیوع ویروس کرونا و ضرورت استقرار سامانه آموزش مجازی،خواهشمداست حداکثر تا تاریخ 99/1/10 نسبت به تهیه و بارگذاری محتوای آموزشی در قالب پاورپوینت ترجیحا به همراه صدا اقدام فرمایید.آدرس سامانه برای بارگزاری فایلها و فیلم آموزشی جهت استفاده از سامانه در همین وب سایت طی چند روز آینده اعلام می شود.
11:54:52 1398/12/24

برگزاري دوره هاي مجازي و ارائه محتوي درسي

به منظور جلوگيري از شيوع ويروس كرونا و حفظ سلامت دانشجويان محترم، در راستاي اجراي مطلوب برنامه های اموزشی، معاونت اموزشی و پژوهشی دانشگاه تصميماتي را براي برگزاري دوره هاي مجازي و ارائه محتوي درسي براي دانشجويان اتخاذ كرده است، كه چگونگي عملكرد سيستم مجازي از طريق همین سايت دانشگاه ( به آدرس http://www.ustmb.ac.ir) به اطلاع اساتيد و دانشجويان مي رسد .
18:22:46 1398/12/23

پیام ریاست دانشگاه

پیام ریاست دانشگاه با سلاماحتراما ضمن تشکر وافر از دانشجویان دانشگاه علوم و فنون مازندران و همه اساتید و کارکنان و دوستان بزرگوار، ارزوی سلامتی و خوشبختی برای عزیزان و خانواده محترمتان دارم!بدیهی است این موفقیت مرهون تلاش های شبانه روزی شما و سایر عزیزان بوده و مایه مباهات اینجانب می باشد.🌷🌷
18:19:31 1398/12/21