598 بیستمین سمپوزیوم بین المللی هوش مصنوعی و پردازش سیگنال
بیستمین سمپوزیوم بین المللی هوش مصنوعی و پردازش سیگنال

بسمه تعالی

بیستمین سمپوزیوم بین المللی هوش مصنوعی و پردازش سیگنال با همکاری انجمن کامپیوتر ایران در روزهای 1 تا 3 اسفند 1402 حول یازده محور یادگیری ماشین، یادگیری عمیق، پردازش زبان طبیعی، بینایی ماشین، داده کاوی، سیستم‌های هوشمند، پردازش سیگنال، رباتیک، تعامل انسان و ماشین، علوم شناختی محاسباتی و کاربردهای هوش مصنوعی و پردازش سیگنال برگزار شد.

روز 1 اسفند 4 کارگاه با موضوع های رویکرد MLOPS در طراحی و توسعه سامانه‌های هوشمند تحلیل کلان‌داده، پردازش سیگنال‌های قلبی با الگوریتم‌های یادگیری عمیق، ساخت پلتفرم های مدرن داده های سازمانی و  برداشت رباتیکی با رویکرد یادگیری عمیق برگزار شد.

روز 2 و 3 اسفند ماه نشست های تخصصی مقالات و سخنرانی های کلیدی انجام شد. 3 نفر از متخصصین و صاحبنظران در حوزه هوش مصنوعی و پردازش سیگنال جزو سخنرانان کلیدی این سمپوزیوم بودند. آقای دکتر کولا چالاما از دانشگاه بوستون در مورد یادگیری چند وجهی در ارزیابی زوال عقل، آقای دکتر باقری از دانشگاه رایرسون  در مورد بازیابی اطلاعات مدل های زبانی بزرگ و آقای دکتر سبک رو از موسسه علم و فناوری اوکیناوا در مورد قابلیت اطمینان در هوش مصنوعی سخنرانی کردند.

در این سمپوزیوم تعداد 225 مقاله دریافت شد که پس از داوری 149 مقاله مورد پذیرش قرار گرفتند. 67 مقاله به شکل سخنرانی و 82 مقاله به شکل پوستر، 112 مقاله ی انگلیسی و 37 مقاله ی فارسی. این مقالات از 73 دانشگاه و موسسه مختلف داخل و خارج کشور ارسال شدند. بیشترین تعداد مقالات ارسالی و همچنین پذیرش شده مربوط به دانشگاه های تهران، تربیت مدرس، شیراز، علم و صنعت، علوم و فنون مازندران، گیلان، شهید بهشتی، امیرکبیر، خواجه نصیرالدین طوسی، وزارت نفت، دانشگاه های یزد، گلستان، تبریز، آزاد مشهد، الزهرا، شاهرود، قم و تحصیلات تکمیلی زنجان بودند.

حامیان معنوی این سمپوزیوم دانشگاه مازندران، علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، نوشیروانی و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و حامیان مادی سمپوزیوم شرکت خدمات انفورماتیک، شرکت دانش افزار نارون شریف، نگارخودرو، شرکت مخابرات مازندران، انجمن بالکچین ایران، گروه صنعتی اندیشه، مجتمع فراصنعت طبرستان، گروه فناوری اطلاعات بهپایا، فومن شیمی، پلاستیک طبرستان، شرکت ملی انفورماتیک، خطیرماشین، مازی نور، تپسی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق توسعه عصر شمال و گروه تولیدی لاوین بودند.

تاریخ انتشار: 22:16:34 1402/12/09