معاونت پشتیبانی، دانشجویی و فرهنگی - اخبار معاونت پشتیبانی، دانشجویی و فرهنگی

پیام تبریک دانشیاری

پیام تبریک دانشیاری مارا در اینستاگرام دنبال کنید:https://www.instagram.com/p/Cie5AIzLKJ5/?utm_source=ig_web_copy_link
1401/06/23

کارگاه آموزشی بررسی و تحلیل

کارگاه آموزشی بررسی و تحلیل به گزارش روابط عمومی، اولین کارگاه توانمندسازی و رصد پایش با عنوان «کارگاه آموزشی بررسی و تحلیل» با حضور ریاست محترم دانشگاه و دکتر حلیمی مسئول سازمان بسیج اساتید استان و مسئولان تحلیل و بررسی کانون‌های بسیج اساتید استان در دانشگاه علوم و فنون مازندران برگزار نشد. در افتتاحیه این کارگاه، ریاست دانشگاه ضمن خوشامدگویی به شرکت‌کنندگان بابیان این موضوع که عدم استقبال دانش آموزان به رشته ریاضی و فی ...
1401/06/16

ثبت نام در سامانه سجاد کمیسیون موارد خاص

ثبت نام در سامانه سجاد کمیسیون موارد خاص دانشجویان گرامی که جهت اخذ مجوز نیاز به طرح درخواست در کمیسیون موارد خاص دارند، خواهشمنداست ضمن مراجعه و بررسی پرونده توسط آموزش دانشگاه، نسبت به ثبت نام در سامانه سجاد اقدام کرده و تمامی مدارک لازم را حضوری به خانم محسنی تحویل دهند .
1401/05/31