آغاز ثبت‌نام واکسیناسیون دانشجویان

آغاز ثبت‌نام واکسیناسیون دانشجویان 🔹سرپرست مرکز مدیریت آمار وزارت بهداشت: سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا برای دانشجویان و طلاب باز شد.🔹دانشجویان زیر مجموعه وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد و طلاب حوزه‌های علمیه سراسر کشور می‌توانند به سایت salamat.gov.ir مراجعه کرده و با ورود کد ملی، تاریخ تولد و شماره همراه، ثبت نام و بلافاصله زمان و مکان تزریق واکسن را انتخاب کنند.
08:14:37 1400/06/20

جلسه راهبردی فعالیت‌های پژوهشی و فناوری

13:29:40 1400/06/16

پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی ارشد

پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی ارشد شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی با پذیرش دانشجو در رشته‌های مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و رباتیکز و مهندسی صنایع گرایش سیستم‌های سلامت در مقطع کارشناسی ارشد موافقت نموده است.قابل توجه دانشجویان محترم، می‌توانند با دریافت کد رشته مورد نظر در دفترچه اصلاحیه، اقدام به انتخاب این رشته‌ها نمایند.
12:48:37 1400/06/09

تمدید مهلت نام نویسی و انتخاب رشته‌‌‌‎های بدون آزمون دانشگاه‌‌‌‎ها

تمدید مهلت نام نویسی و انتخاب رشته‌‌‌‎های بدون آزمون دانشگاه‌‌‌‎ها تمدید مهلت نام نویسی و انتخاب رشته‌‌‌‎های بدون آزمون دانشگاه‌‌‌‎ها
08:00:51 1400/06/09