دوازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات

دوازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات دوازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران در تاریخ های ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت در مجموعه رفاهی و اقامتی هتل میزبان بابلسر برگزار گردید. پروفسور ایرج مهدوی رئیس دانشگاه و رئیس کنفرانس اظهار داشتند در این کنفرانس حضور استادان و دانشجویان از ۷۰ دانشگاه و همچنین مهمان های خارجی از ۱۰ کشور و نیز سخنرانان کلیدی از کشورهای امریکا، فرانسه و سوئد ، سطح ع ...
11:16:55 1398/02/14

اضافه شدن شماره های جدید به سیستم مخابرات دانشگاه

9:51:44 7/4/1394

اعزام دانشجویان به دانشگاه IIT Madras

اعزام دانشجویان به دانشگاه IIT Madras قابل توجه دانشجویان رشته MBAدانشجویانیکه علاقه مند به اعزام به دانشگاه IIT مدرس کشور هندوستان بصورت مهمان برای یک نیمسال تحصیلی یا بیشتر می باشند، ضروری است که فرم پیوست را تکمیل نموده و همراه با یک درخواست به آدرس ایمیل دانشگاه (info@ustmb.ac.ir) ارسال نمایند.
9:26:55 11/9/1393

برگزاری نماز جماعت

نماز جماعت ظهر و عصر همه روزه رأس ساعت 12 به اقامت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحیان در نمازخانه دانشگاه برگزار می­باشد.
19/7/1391