439 اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد در نیمسال اوّل 1401

اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد در نیمسال اوّل 1401

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم و با آرزوی سلامتی کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه علوم و فنون مازندران به اطلاع میرساند زمان ثبت نام از تاریخ یکشنبه1401/06/13 لغایت سه شنبه1401/06/15  می­باشد. لذا ضروری است پذیرفته شدگان محترم با به همراه داشتن مدارک ذیل به صورت حضوری در تاریخ اعلام شده به دانشگاه مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام :

۱- اصل کارت ملی و شناسنامه به همراه ۳ سری کپی از تمام صفحات

۲- اصل مدرک یا گواهی موقت کارشناسی (دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته) و اصل مدرک کاردانی و کارشناسی ( برای دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته ) به همراه ۳ سری کپی از آن

تبصره:دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی ،فرم فراعت ازتحصیل را تکمیل (مطابق با فرمت سازمان سنجش کشور)که درآن معدل وتاریخ فراغت 1401/31/06 قید شده باشد.

۳   ۶ قطعه عکس تمام رخ۴*۳ جدیدپشت نویسی شده

۴- ارائه مدرک نظام وظیفه برای پذیرفته شدگان مشمول

*** نکته : دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی ارشد می‌توانند از وام صندوق رفاه دانشجویی به مدت 4 نیمسال و به ازای هر نیمسال مبلغ26/000/000 ریال استفاده نمایند .

امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

تاریخ انتشار: 15:22:29 1401/06/09