689 تعطیلی دانشگاه علوم و فنون مازندران تا پایان سال...
تعطیلی دانشگاه علوم و فنون مازندران تا پایان سال؛ برگزاری کلاس‌ها به صورت غیرحضوری یا جبرانی

اطلاعيه شماره ۲ کمیته مدیریت و مقابله با کرونا ویروس دانشگاه علوم و فنون مازندران:
🔹به منظور پيشگيری و مقابله با شيوع ويروس #کرونا و با توجه بخشنامه وزیر محترم علوم ، تحقیقات و فناوری و مصوبات مراکز اموزشی استان مازندران ، كلاس‌های آموزشی تا پايان سال جاری به صورت غیر حضوری و يا بصورت جبرانی در سال آتی برگزار خواهد شد.
🔹دروس غيرحضوری بعد از آمادگی استاد هر درس و هماهنگی با معاونت آموزشی دانشگاه به اطلاع دانشجويان خواهد رسيد.
🔹برای دروس عملی، تربيت بدنی و سمینار تمهيدات لازم از طرف معاونت آموزشی برای برگزاری کلاس‌های جبرانی و یا تطویل ترم در سال آتی انجام و به اطلاع دانشجويان عزیز و اساتید گرامی خواهد رسيد.
🔹فعالیت‌های پژوهشی تحصیلات تکمیلی با هماهنگی بین استاد و دانشجو ترجیحاً به صورت غیرحضوری قابل انجام است. در صورت نیاز به برگزاری جلسه حضوری یا استفاده از فضای آزمایشگاهی، امکان اسکان دانشجو  وجود نخواهد داشت.
🔹برگزاری جلسات دفاع از رساله، پایان‌نامه و پروپوزال صرفاً با حضور هیات داوران  بلامانع است. امکان تعويق برگزاری این جلسات برای دانشجويان وجود دارد.
🔹کليه فعاليتهای پژوهشی اعضای هیات علمی و خدمات اداری دانشگاه همانند گذشته برقرار خواهد بود.
🔹جهت رعایت اصول بهداشتی، خوابگاه دانشجویی، سلف‌سرویس و بوفه‌، سالن‌ تربیت‌بدنی، سالن‌های مطالعه کتابخانه و سایت کامپیوتر دانشگاه تا پایان سال جاری تعطیل خواهد بود.
ضمنا ساعت کار دانشگاه از ۸ صبح الی ۱۳ می باشد.

تاریخ انتشار: 18:30:5 1398/12/08