201 ملاقات ریاست دانشگاه با اعضای هیات علمی
ملاقات ریاست دانشگاه با اعضای هیات  علمی

نشست صمیمی ریاست دانشگاه با اعضای هیات علمی در روز دوشنبه مورخ ۱۳ ابان برگزار گردید.

اقای دکتری مهدوی رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش اموز ، از خداوند متعال توفیق روز افزون برای اعتلای نظام جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف سیاسی و اجتماعی و نیز توسعه اقتصادی کشور، مسئلت داشتند و به بیان نقش دانشگاه بعنوان رکن تاثیر گذاردر این امرخطیر اشاره نمودند.

در این نشست، مسائل مختلف علمی دانشگاه تشریح و به تبادل نظر با اعضای هیات علمی در ابعاد آموزشی و پژوهشی پرداخته شد

و نیز ضرورت ورود به مباحث شرکت های دانش بنیان و ایجاد پژوهشکده های تخصصی مورد تاکید حاضرین واقع شد.

و در آخر ضرورت توسعه رشته های مرتبط با گروه های فنی و مهندسی، علوم انسانی و زیر شاخه های فناوری اطلاعات و علوم تجربی و پیراپزشکی جزو دستور کار جلسه بعدی قرار گرفت.

تاریخ انتشار: 14:30:19 1398/08/13