545 اطلاعیه‌ی ثبت نام غیر حضوری دوره‌ی کارشناسی ارشد ورودی سال تحصیلی 1401-1400

ضمن عرض تبریک  و  آرزوی موفقیت برای  کلیه ی  پذیرفته شدگان  نهایی مقطع کارشناسی ارشد به اطّلاع می‌رساند:

جهت رفاه حال پذیرفته شدگانی که امکان ثبت نام حضوری را ندارند،نحوه ثبت نام و انتخاب واحد آنلاین به شرح ذیل اعلام میگردد:

الفمدارک ذیل را  از روز سه شنبه1400/08/04 لغایت پنج شنبه 1400/08/06 به آدرس

fmk_mohseni@ustmb.ac.ir  ارسال نمایید:

1)تصویر کارت ملّی و تمام صفحات شناسنامه

2)تصویر دانشنامه یا گواهی نامه­ی موقت پایان تحصیلات دوره­ی کارشناسی. آن دسته از پذیرفته شدگانی که  دانشجوی سال آخر بوده اندو حداکثر تا تاریخ 1400/07/30 فارغ التحصیل شده اند، لازم است تصویرفرم معدل(فرم شماره ی3) توسط مؤسسه‌ی آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره‌ی کارشناسی را که به تأیید مسئول ذیربط رسیده است، ارسال نمایند.

3)تصویر کارت پایان خدمت ویا وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان مشمول.

ب)از روز شنبه1400/08/08برای دریافت تاییدیه انتخاب واحد و پرداخت آنلاین شهریه به سامانه  amoozesh.ustmb.ac.ir   مراجعه نمایند.

توجه: نام کاربری: شماره دانشجویی (پس از ارسال تصویر مدارک جهت اطلاع از شماره دانشجویی با شماره تلفنهای 01132466145یا 01132466255ویا آدرس الکترونیکی ذکر شده فوق تماس بگیرند).

کلمه عبور:شماره ملی

ج) مدارک ذیل را به صورت حضوری تا تاریخ 1400/08/30 به آموزش دانشگاه تحویل دهند.

1- اصل و دو نسخه تصویر دانشنامه یا گواهی نامه‌ی موقت دوره‌ی کارشناسی.(پذیرفته شدگانی که دارای مدرک کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته هستند لازم است ،اصل مدرک و تصویر هر دو مقطع را تحویل دهند.

تبصره- آن  دسته  از  پذیرفته شدگانی  که دانشجوی  سال آخر  بوده اند و حداکثر تا تاریخ 30  /07 /1400 فارغ التحصیل شده اند

،دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل فرم شماره‌ی 3 بارگذاری شده در سامانه توسط مؤسسه‌ی آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره‌ی کارشناسی را که به تأیید مسئول ذیربط رسیده است، تحویل دهند.

2- تصویرتمام صفحات شناسنامه و کارت ملّی (سه نسخه پشت و رو)

3- شش قطعه عکس تمام رخ 4×3 پشت نویسی شده

4-مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه‌ی 3 دفترچه‌ی راهنمای شماره‌ی یک آزمون(دوره‌ی کارشناسی ارشد) سال 1400 را مشخص کند (برای برادران).

تذکر مهم:

ثبت نام وانتخاب واحد آنلاین به منزله‌ی ثبت نام قطعی تلقی نمی‌شود و پذیرش نهایی منوط به دریافت مدارک فیزیکی و بررسی آن توسط کارشناسان آموزش دانشگاه می‌باشد.

تاریخ انتشار: 14:00:38 1400/08/03