198 تمدید مصاحبه دکتری 1400

قابل توجه داوطلبان پذیرفته شده مرحله اول آزمون دکتری سال 1400

بدینوسیله به اطلاع  میرساند آن دسته از داوطلبانی که نتوانستند تا تاریخ  1400/3/9 مدارک خود را به آدرس ایمیل تحصیلات تکمبلی دانشگاه ارسال نمایند  میتوانند اسکن مدارک ذیل را حداکثر تا تاریخ 1400/3/16 به آدرس ind@ustmb.ac.ir  ارسال نمایند. لازم بذکر است تاریخ مصاحبه روز دوشنبه مورخ 1400/3/17 بصورت آنلاین با واتساپ می‌باشد.

مدارک لازم :

1-         فرم پیوست(انتهای اطلاعیه)

2-  تصویر فیش بانکی (مبلغ 1/500/000 ریال (یکصدو پنجاه هزار تومان) به حساب شماره ۰۱۰۶۰۳۰۲۸۱۰۰۰ به نام دانشگاه علوم و فنون مازندران نزد بانک ملی شعبه مرکزی بابل)

3-  تصویر مدرک کارشناسی ارشد(فوق لیسانس) و کارنامه ریز نمرات .

تبصره - داوطلبانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی‌ارشد و یا دکتری حرفه‌ای بوده و حداکثر تا تاریخ1400/6/31 فارغ‌التحصیل می‌شوند . گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در صفحه 175 دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی(دفترچه شماره ۲).

4- تصویر مدرک کارشناسی (لیسانس) و کارنامه ریز نمرات.

تبصره ۱- آن‌دسته از داوطلبانی که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می‌باشند علاوه بر مدرک کارشناسی ناپیوسته می‌بایست مدرک کاردانی را نیز ارسال نمایند.

تبصره ۲ - کسانی که به دلائلی قادر به ارائه مدرک یا مدارک مندرج در بندهای  4 نمی‌باشند، لازم است گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک را ارسال نمایند.

5- تصویر شناسنامه و کارت ملی برای تطبیق مشخصات شناسنامه‌ای معرفی شده با مشخصات اطلاعات ارسالی از سوی این سازمان.

6- تصویر گواهی به انضمام حکم کارگزینی مبنی بر اینکه عضو هیات علمی(رسمی- قطعی) و (رسمی- آزمایشی) تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده که به تأیید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد، برای آن‌دسته از افرادی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده‌اند.

تبصره: مربیان دانشگاه آزاد اسلامی تنها با معرفی‌نامه صادره از سوی مرکز جذب و امور هیات‌علمی این دانشگاه امکان بهره‌مندی از این سهمیه را دارا می‌باشند.

7- تصویر کلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی، مدارک آزمون زبان.

توجه: میزان شهریه دوره دکتری1/062/500/000ریال(یک میلیاردوشصت و دو میلیون و پانصدهزار ریال) برای 8 ترم تحصیلی می‌باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با تحصیلات تکمیلی دانشگاه به شماره ۰۱۱۳۲۴۶۶۱۹۹ ( از ساعت 8 الی 14) تماس حاصل نمایید.

تاریخ انتشار: 10:58:20 1400/03/12