3211 جلسه شورای اتحادیه دانشگاه‌ های غیر انتفاعی با حضور سرکار خانم دکتر شمیرانی
جلسه شورای اتحادیه دانشگاه‌ های غیر انتفاعی با حضور سرکار خانم دکتر شمیرانی

جلسه شورای اتحادیه دانشگاه‌ های غیر انتفاعی با حضور سرکار خانم دکتر شمیرانی مدیرکل محترم دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز پنجشنبه مورخ 1398/07/18 در دانشگاه علوم و فنون مازندران برگزار شد.

--------------------------------

بازخوردها و پیامهای اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاهها و موسسات غیردولتی از برگزاری مراسم

دکترمتاجی : رییس منطقه دو شامل گیلان مازندران و گلستان

بدینوسیله برخود وظیفه میدانم از ریاست محترم دانشگاه علوم و فنون مازندران جناب آقای دکتر مهدوی، اعضای محترم هیات موسس و هیات امنا. به ویژه بازرس محترم جناب آقای مهندس عسکری نژاد و نیز کارکنان آن مرکز در  خصوص همراهی و همدلی برای نشست شورای مرکزی اتحادیه قدرشناسی نمایم امیداست موفق باشند.

دکترصادقی: رئیس دانشگاه سراج تبریز

جناب آقای عسکرى نژاد بدينوسيله از جنابعالى و كليه مسئولين دانشگاه علوم و فنون مازندران كمال تشكر را دارم.

دکتر رجایی:  رئیس منطقه نه شامل خراسان رضوی، خراسان شمالی و جنوبی

جناب آقاي مهندس عسکري نژاد ، ازمهمان نوازي حضرتعالي اعضای محترم هیات موسس دانشگاه علوم و فنون بسيار سپاسگزارم. اوقات خوب و پرباري درحضور شما داشتيم.

دکتر بیابانی: رییس دانشگاه رجا قزوین

بدینوسیله بر خود وظیفه میدانم از ریاست محترم دانشگاه علوم و فنون مازندران، اعضای محترم هیات موسس و هیات امنا به ویژه بازرس محترم جناب مهندس عسکری نژاد و نیز کارکنان آن مرکز علمی در خصوص برگزاری نشست شورای مرکزی اتحادیه قدرشناسی نمایم .  همچنین از مصاحبت با استاد ارجمندم جناب اقای دکتر سید اصفهانی بهره مند شده و لذت بردم . سپاسگزارم.

دکترمطلب زاده :عضو شورای مرکزی

باسلام. از میهمان نوازی جناب آقای عسکری نژاد و همکاران ارجمند دردانشگاه علوم و فنون‌ مازندران و نیز هماهنگی عالی برای برگزاری جلسه شورای مرکزی کمال تشکر را دارم.

تاریخ انتشار: 8:38:49 1398/07/19