معاونت دانشجویی و فرهنگی - اخبار معاونت دانشجویی و فرهنگی

دریافت وام دانشجوئی

دریافت  وام دانشجوئی قابل توجه کلیه دانشجویان متقاضی جهت دریافت وام دانشجوئی به اطلاع میرسانیم دانشجویانی که متقاضی دریافت وام دانشجوئی ترم جاری می باشند ضروری است که از طریق آدرس الکترونیکیswf.ir درخواست خود را ثبت نمایند.فایل پیوست شامل راهنمای کامل مراحل درخواست وام می باشد.
1397/08/12

رزرو غذا در سلف سرویس

رزرو غذا در سلف سرویس  قابل توجه دانشجویان محترم جهت رزرو غذای روز سه شنبه مورخ 97/7/10 در روز دوشنبه مورخ 97/7/9 از ساعت 9 لغایت 12 به انتشارات مراجعه فرمائید . Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-al ...
1397/07/08