معاونت پژوهشی و فناوری - اخبار معاونت پژوهشی

جلسه حوزه معاونت پژوهشی با ریاست جدید دانشگاه

جلسه حوزه معاونت پژوهشی با ریاست جدید دانشگاه جلسهء حوزه معاونت پژوهشی با حضور ریاست محترم دانشگاه روز سه شنبه مورخ 96/12/22 راس ساعت 9 صبح با تلاوت آیاتی از قران در دفتر ریاست برگزار شد. در این جلسه که به منظور قدر دانی و تشکر از اعضای این حوزه بوده، در ارتباط با طرحها و ایده های جدید در حوزه پژوهشی با هدف افزایش درآمدزایی طرح وتبادل نظر شد. براین اساس قرار شده است در جهت توسعه مرکز رشد دانشگاه و واحد ارتباط با صنعت، اقدامات جدیدی در حوز ...
1396/12/22

جشنواره ملي

جشنواره ملي در نخستين جشنواره ملي توكا كه در ٢٥-٢٦ بهمن ماه در بابلسر توسط بنياد ملي نخبگان استان مازندران برگزار گرديد، در ميان بیش از ۴۳۰ طرح از سراسر کشور، دوطرح معرفي شده از دانشگاه علوم و فنون مازندران در ميان ۲۵ طرح برتر انتخاب شدند.
1396/11/28

مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر

مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر با حضور مسئولین و کارکنان دانشگاه علوم و فنون مازندران در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.
1396/11/17