معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی - اخبار معاونت آموزشی

پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان)- دانشگاه علوم و فنون مازندران

پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان)- دانشگاه علوم و فنون مازندران فراخوان ثبت نام دانشجویان استعداد های درخشان در مقطع کارشناسی ارشد در اجرای سیاست های حمایت و هدایت دانشجویان استعداد های درخشان مصوب جلسه ۴۱۹ مورخ 22/02/1377 شورای عالی انقلاب فرهنگی و آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد مصوب جلسه مورخ 11/04/1393 شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اصلاحیه این آیین نامه به شماره ۲۱/۹۶۴۷۴ مورخ 24/ ...
1397/04/02

پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان)

پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) دانشگاه ایوان کی در نظر دارد، در سال تحصیلی 98-97، اقدام به پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان)، در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد نماید.دانشجویان محترم، جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس www.eyc.ac.ir مراجعه فرمایند.
1397/02/17

پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان)

پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی در نظر دارد، در سال تحصیلی 98-97، اقدام به پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان)، در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد نماید.دانشجویان محترم، جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی موسسه مراجعه فرمایند.
1397/02/17

پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان)

پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) دانشگاه صنعتی شیراز در نظر دارد، در سال تحصیلی 98-98، اقدام به پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان)، در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد نماید.دانشجویان محترم، جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس www.sutech.ac.ir مراجعه فرمایند.
1397/02/02